Kantoor met bureau's en bureaustoel

Maatschappijen

AEGON is één van ´s werelds vooraanstaande verzekeraars, die gebruik maakt van de mogelijkheden tot succesvol samenwerken, om daarmee bij te dragen aan een betere toekomst voor klanten, aandeelhouders en medewerkers over de gehele wereld.

DAS Rechtsbijstand is specialist in professionele en betaalbare juridische hulp op verzekeringsbasis. DAS werkt volledig onafhankelijk. Dat heeft als belangrijk voordeel dat ze altijd voor de volle 100% voor úw belangen opkomen. Bij DAS werken ruim 350 ervaren juristen en verhaalsdeskundigen, zodat ze voor elk rechtsgebied vakkundige specialisten in huis hebben. Daarnaast beschikt DAS over een uitgebreid netwerk van advocaten en deurwaarders.

Europeesche Verzekeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij met als specialisme het verzekeren van risico's die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen. Zowel reis- als recreatieverzekeringen voor bijvoorbeeld boten, caravans en motoren behoren tot het productenpakket.

London Verzekeringen is jong in naam, maar komt voort uit twee zeer ervaren verzekeraars: London & Lancashire en Elvia. Daarmee heeft London ruim 150 jaar ervaring in de Nederlandse particuliere schadeverzekeringsbranche. London maakt deel uit van de Duitse Allianz Groep, één van 's werelds grootste verzekeringsconcerns.

Stad Rotterdam maakt deel uit van de Fortis ASR Verzekeringsgroep, de Nederlandse verzekeringsgroep van Fortis. Deze internationale financiële dienstverlener op het terrein van verzekeren, bankieren en beleggen heeft een marktkapitalisatie van € 22 miljard en met circa 69.000 medewerkers behoort zij tot de 20 grootste financiële instellingen van Europa.

ARAG Rechtsbijstand is onderdeel van de ARAG Groep. Dit van oorsprong Duitse familiebedrijf heeft vestigingen in 15 Europese landen en de Verenigde Staten. ARAG Rechtsbijstand is sinds 1962 actief in Nederland als rechtsbijstandverzekeraar. In de loop van de tijd ontwikkelde ARAG zich tot een van de grootste spelers in deze markt. Traditioneel verlenen rechtsbijstandverzekeraars in Nederland de rechtshulp in natura. Hiervoor heeft ARAG inmiddels meer dan 200 juridische professionals in dienst.

Erasmus Verzekeringen is actief op de particuliere en zakelijke markt van schadeverzekeringen en de particuliere markt van levensverzekeringen. Erasmus heeft bewust de keuze gemaakt zich niet op alle markten te begeven, maar alleen daar waar Erasmus expertise heeft en toegevoegde waarde levert aan haar klanten.

Avéro Achmea maakt deel uit deel van Achmea. De Achmea Groep, met diverse werkmaatschappijen en meer dan 13.000 medewerkers is één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Avéro Achmea kan terugvallen op de binnen Achmea in ruime mate aanwezige kennis, ervaring, slagkracht en creativiteit. Avéro Achmea is daardoor méér dan de som der delen.

AXA in Nederland maakt deel uit van de toonaangevende AXA Groep. Axa Groep is een mondiale verzekeraar en vermogensbeheerder met 130.000 gemotiveerde medewerkers. Meer dan 50 miljoen klanten vertrouwen op AXA.

Als financiële dienstverlener biedt Delta Lloyd Groep haar klanten een breed assortiment van producten en diensten. Van eenvoudige spaarproducten tot complexe verzekeringsproducten en financiële planning. Naast een toonaangevend Nederlands verzekeringsbedrijf beschikt Delta Lloyd Groep over een Vermogensbeheer- en Vastgoeddivisie, een Bankengroep, een divisie in Duitsland, in België en op de Nederlandse Antillen en Aruba.

De Goudse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met een jaaromzet van circa 1 miljard euro en zo´n 950 medewerkers. Als specialist op het gebied van financiële producten en verzekeringen nemen zij in de markt een vooraanstaande positie in, met een op hun doelgroep afgestemd productenassortiment. De Goudse staat bekend als een dynamische, innovatieve verzekeraar, die gezond denken en doen centraal stelt.

REAAL is een verzekeraar die realistische producten aanbiedt zoals schade- en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en bancaire diensten. REAAL Verzekeringen hoort bij SNS REAAL Groep.